Høstgryte med strimlet storfekjøtt

En fyldig gryterett med oksekjøtt, stekt sopp og gode grønnsaker på bare 20 minutter. Server den gjerne med hjemmelaget potetmos eller ris ved siden av.

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 15-20 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 1-2 pk Coop strimlet storfekjøtt à 300 g
  • 200 g sjampinjong
  • 1 pk Toro Jegergryte
  • 1 pk Coop Viltblanding
  • 1 pk crème fraîche
  • Olje til steking

SLIK GJØR DU:

  1. Stek kjøttet og soppen på høy varme i litt olje i 4-5 minutter.
  2. Lag jegergryten som anvist på pakken.
  3. Tilsett kjøtt, sopp, crème fraîche og grønnsaker og kok opp. La det småkoke i 10-12 minutter.

LITT EXTRA:

  • Server med ris eller potetmos.

 

 

FLERE DIGGE OPPSKRIFTER PÅ BILLIG MIDDAG FINNER DU HER