Indiske rekespyd med rissalat og nanbrød

Grill scampi med smak av India! Tilbehøret er søtt og syrlig, frisk og krydret og fullt av spennende smaker.

Server scampi med kjølig raita med yoghurt og urter, søt mangochutney og en litt annerledes rissalat med rosiner, granatepler, chili og mynte.

Antall: 4 spyd

DETTE TRENGER DU:

  • 4 pk Coop Rekespyd India
  • 4 nanbrød
  • 1 hjertesalat
  • 1 pose Raita Spice Mix
  • 2 dl yoghurt naturell
  • 1 glass mangochutney

RISSALT:

  • Ris til 4 porsjoner
  • Saft og skall fra 1 lime
  • 1/2 dl rosiner
  • 1 granateple
  • 1 neve mynte
  • 1 neve koriander
  • 1/2 rødløk
  • 1 chili
  • 2 vårløk

SLIK GJØR DU:

  1. Lag raita som anvist på posen.
  2. Lag rissalat: kok ris som anvist på pakken og avkjøl når den er ferdig. Kutt løk, vårløk og chili i skiver. Rens og skyll granateplekjernene og finkutt urtene. Bland rosinene og de andre ingrediensene med risen. Vask limen godt, riv skallet i salaten og skvis over limesaft. Bland godt.
  3. Varm nanbrød som anvist på pakken, eller grill dem lett på begge sider.
  4. Stek eller grill rekespydene som anvist på pakken og anrett som vist på bildet.

 

Les årets sommermagasin her!