Varm karbonadene i stekepanne eller ovn. Stek grønnsakene og bland dem med hvitløk og hakkede tomater, så har du en sunn og fargerik tomatsaus til de varme karbonadene.
Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 30-40 minutter
DETTE TRENGER DU:
- 1 pk Gilde karbonader, 720 g
- 1 pk Coop grønnkål
- 1 rødløk
- 1 pk Coop brokkoliblanding á 500 g
- 1 fedd hvitløk
- 1 boks knuste tomater
- 1 ss tørket oregano
SLIK GJØR DU:
- Varm karbonadene i stekepanne eller stekeovn.
- Skjær grønnkålen i strimler på ca. 1 cm.
- Skrell og skjær rødløk i skiver.
- Stek grønnkål, løk og brokkoliblanding i en stekepanne på høy varme i litt nøytral olje i ca. 3-4 minutter. Skru ned varmen.
- Finhakk hvitløk og ha det i grønnsakene. La det surre i 1 minutt.
- Ha i tomatene og oregano.
- Smak til med salt og pepper.
LITT EXTRA:
Server med ris eller pasta
Finhakket frisk persille