Karbonader med brokkoli og tomatsaus

Varm karbonadene i stekepanne eller ovn. Stek grønnsakene og bland dem med hvitløk og hakkede tomater, så har du en sunn og fargerik tomatsaus til de varme karbonadene.

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 30-40 minutter


DETTE TRENGER DU:

  • 1 pk Gilde karbonader, 720 g
  • 1 pk Coop grønnkål
  • 1 rødløk
  • 1 pk Coop brokkoliblanding á 500 g
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 boks knuste tomater
  • 1 ss tørket oregano

SLIK GJØR DU:

  • Varm karbonadene i stekepanne eller stekeovn.
  • Skjær grønnkålen i strimler på ca. 1 cm.
  • Skrell og skjær rødløk i skiver.
  • Stek grønnkål, løk og brokkoliblanding i en stekepanne på høy varme i litt nøytral olje i ca. 3-4 minutter. Skru ned varmen.
  • Finhakk hvitløk og ha det i grønnsakene. La det surre i 1 minutt.
  • Ha i tomatene og oregano.
  • Smak til med salt og pepper.


LITT EXTRA:

Server med ris eller pasta
Finhakket frisk persille