Kjøttboller med potetmos og fløtesaus

Små kjøttboller med myk potetstappe og deilig fløtesaus er lettvint og god middag på bare 20 minutter.

 

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 15-20 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 1-2 pk Coop svenske kjøttboller 360 g
  • 1 pose poteter 1,2 kg
  • 3 dl kremfløte
  • 1 pose Coop grønne erter
  • 1 pk Toro fløtesaus

SLIK GJØR DU:

  1. Kok potetene møre i vann. Sil av vannet og la dem dampe av seg et par minutter.
  2. Mos potene og rør inn fløten. Smak til med salt og pepper.
  3. Kok ertene i lettsaltet vann i 3 minutter.
  4. Varm kjøttbollene i litt olje i stekepannen, og lag sausen som anvist på pakkene. 

LITT EXTRA:

  • Tyttebærsyltetøy

 

Flere oppskrifter