Til hovedinnhold
billig middag

Kjøttboller med potetmos og fløtesaus

Små kjøttboller med myk potetstappe og deilig fløtesaus er lettvint og god middag på bare 20 minutter.

Kjøttboller med potetmos og fløtesaus

40min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

Coop svenske kjøttboller 360 g (1-2pk for 4 pers.)

poteter 1,2 kg

kremfløte

Coop grønne erter

Toro fløtesaus

Litt Extra:

tyttebærsyltetøy

Fremgangsmetode

Kok potetene møre i vann. Sil av vannet og la dem dampe av seg et par minutter.
Mos potene og rør inn fløten. Smak til med salt og pepper.
Kok ertene i lettsaltet vann i 3 minutter.
Varm kjøttbollene i litt olje i stekepannen, og lag sausen som anvist på pakkene.

Litt Extra

Tyttebærsyltetøy.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆