Til hovedinnhold
kjøtt

Kjøttpølse med kålrotstappe og fløtesaus

Stek gode, saftige pølser gylne i pannen. Varm den ferdige kålrotstappen og ha masse deilig fløtesaus til.

Kjøttpølse med kålrotstappe og fløtesaus

25min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

Gilde skinnfrie kjøttpølser à 450 g

småpoteter (fks. Folva eller Amandine)

Coop kålrotstappe 500g

Toro fløtesaus

Litt Extra:

hakket timian (på potetene)

Fremgangsmetode

Del pølsene på langs og stek dem i pannen på middels varme til de er gylne og gjennomvarme.
Sett ovnen på 190 °C.
Vend potene i olje, salt og pepper. Stek dem i ovnen i ca. 20-25 minutter, eller til de er møre.
Lag kålrotstappe og fløtesaus som anvist på pakken.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆