Kjøttpølser med rotmos

Kjøttpølser kan varieres på mange måter. Server dem med gyllen kålrotstappe med gulrøtter og stekt løk til.

 

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 20 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 1 pk Gilde kjøttpølse, 900 g
  • 1 kålrot
  • 2 gulrøtter
  • 150 g smør
  • 2 gule løk

SLIK GJØR DU:

  1. Skrell og skjær kålrot og gulrøtter i biter.
  2. Kok dem møre i vann.
  3. Hell av vannet og kjør grønnsakene med stavmikser.
  4. Tilsett halvparten av smøret, salt og pepper.
  5. Snitt kjøttpølsene og stek dem til de er gjennomvarme.
  6. Skjær løken i biter og stek dem møre i resten av smøret.

LITT EXTRA:

  • 1 ss sterk sennep i løken

 

FLERE DIGGE OPPSKRIFTER PÅ BILLIG MIDDAG FINNER DU HER