Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Kremet pasta med laks og ruccola

Fisk til middag! Lag pasta i kremet fløtesaus, og laks med sitronpepper som gir ekstra god smak.

Kremet pasta med laks og ruccola

15min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

Lerøy laksefilet med sitronpepper á 250 g

Coop Pasta Penne

kremfløte

revet parmesan

rucculasalat

Litt Extra:

grønne erter

Fremgangsmetode

Kok pastaen etter anvisning på pakken.
Kok fløten så den tykner litt. Tilsett pasta og revet parmesan. La det småkoke i noen minutter så det tykner litt mer.
Stek fisken i ovnen på 170 grader i 5-6 minutter.
Server med ruccolasalat og erter om ønskelig.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆