Kremet reke- og laksepasta

En ekstra lekker kremet pastarett med stekt laks og ferske reker. Og middagen er klar på bare en halvtime.

210305-u22-extra-bannere-reker-900x450.jpg

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 30 minutter

Dette trenger du:

  • 300 g ferske reker
  • 400 g laks i terninger
  • 400 g fersk pasta
  • 3 vårløk
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 dl grønnsakskraft
  • 2-3 dl matfløte
  • 150 g sukkererter

Dette gjør du:

  1. Hakk vårløk og hvitløk og stek det i olje i en stekepanne. Hell på 1 dl grønnsakskraft og kok det inn til halvparten. Hell på matfløte.
  2. Kok pastaen som vist på pakningen.
  3. Stek lakseterninger i olje, og ha laks, reker og sukkererter i biter i sausen. La det trekke i ca. 10 minutter, og server sausen med pastaen.