Kremet reke- og laksepasta

En ekstra lekker kremet pastarett med stekt laks og ferske reker. Og middagen er klar på bare en halvtime.

Velger du fersk pasta, er den ferdig kokt på få minutter. Vend den med en fyldig og kremete saus med matfløte og god grønnsakskraft, og topp med sprø, herlige sukkererter. 

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 30 minutter

Dette trenger du:

  • 300 g ferske reker
  • 400 g laks i terninger
  • 400 g fersk pasta
  • 3 vårløk
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 dl grønnsakskraft
  • 2-3 dl matfløte
  • 150 g sukkererter

Dette gjør du:

  1. Hakk vårløk og hvitløk og stek det i olje i en stekepanne. Hell på 1 dl grønnsakskraft og kok det inn til halvparten. Hell på matfløte.
  2. Kok pastaen som vist på pakningen.
  3. Stek lakseterninger i olje, og ha laks, reker og sukkererter i biter i sausen. La det trekke i ca. 10 minutter, og server sausen med pastaen.