Burger er skikkelig digg, og en dobbel burger med kremet sopp og løk er dobbelt så godt.
Antall: 4 personer
Tilberedningstid ca 15-20 minutter
DETTE TRENGER DU TIL KREMET SOPP- OG LØKBURGER :
- 2 pk Grilstad Hamburger - The Burger (8 stk)
- 2 gule løk
- 6-7 sjampinjonger
- 1 beger creme fraiche
- 1 pk hjertesalat
- 2 tomater
- 4 hamburgerbrød
SLIK LAGER DU KREMET SOPP- OG LØKBURGER :
- Grill burgerne eller stek dem i panne. De skal ikke tines først.
- Skjær løk og sopp i tynne skiver eller små terninger.
- Stek løken og soppen i litt olje, smak til med salt og pepper.
- Trekk pannen til siden og tilsett 3-4 ss creme fraiche. Bland det godt og la det stå og trekke smak i noen minutter.
- Vask salaten og tomatene, og skjær tomatene i skiver.
- Legg litt kremet soppstuing på burgerbrødet. Topp med en burger, salat, tomatskiver og en ny burger. Ha på litt mer sopp og løk og burgerbrødet til slutt.
LITT EXTRA:
- Stek baconbiter sammen med løken og soppen
- Server med pommes frites
- Ha på litt chilisaus
FLERE DIGGE OPPSKRIFTER PÅ BILLIGE MIDDAGER FINNER DU HER