Burger med kremet sopp og løk

Burger er skikkelig digg, og en dobbel burger med kremet sopp og løk er dobbelt så godt.

Antall: 4 personer
Tilberedningstid ca 15-20 minutter

DETTE TRENGER DU TIL KREMET SOPP- OG LØKBURGER :

  • 2 pk Grilstad Hamburger - The Burger (8 stk)
  • 2 gule løk
  • 6-7 sjampinjonger
  • 1 beger creme fraiche
  • 1 pk hjertesalat
  • 2 tomater
  • 4 hamburgerbrød

SLIK LAGER DU KREMET SOPP- OG LØKBURGER :

  1. Grill burgerne eller stek dem i panne. De skal ikke tines først.
  2. Skjær løk og sopp i tynne skiver eller små terninger.
  3. Stek løken og soppen i litt olje, smak til med salt og pepper.
  4. Trekk pannen til siden og tilsett 3-4 ss creme fraiche. Bland det godt og la det stå og trekke smak i noen minutter.    
  5. Vask salaten og tomatene, og skjær tomatene i skiver. 
  6. Legg litt kremet soppstuing på burgerbrødet. Topp med en burger, salat, tomatskiver og en ny burger. Ha på litt mer sopp og løk og burgerbrødet til slutt. 

LITT EXTRA:

  • Stek baconbiter sammen med løken og soppen
  • Server med pommes frites
  • Ha på litt chilisaus

FLERE DIGGE OPPSKRIFTER PÅ BILLIGE MIDDAGER FINNER DU HER