Kylling med hoisinsaus og grønnsaker

Kyllingfilet som er ferdig strimlet, er raskt å lage til. Mens risen koker, steker du kylling, mais, paprika og rødløk i pannen og smaker det til med hoisinsaus og limesaft. Så enkelt og så godt.

210305-u48-extra-bannere-bmkyll-900x450.jpg

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 30-35 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 1 pk Coop strimlet lårfilet av kylling, 400 g
  • 2 dl Coop basmatiris
  • 1-2 paprika
  • 1 rødløk
  • 1 boks mais
  • 1 pk Blue Dragon hoisinsaus
  • 1 lime

SLIK GJØR DU:

  1. Kok risen som anvist på pakken.
  2. Mens risen koker, steker du kyllingstrimlene på høy varme i en stekepanne.
  3. Skjær grønnsakene i terninger og skyll maisen.
  4. Når du har stekt kyllingen i 3 minutter, har du grønnsakene i pannen. Stek det videre i 4-5 minutter.
  5. Tilsett 2-3 ss hoisinsaus og limesaft.

LITT EXTRA:

  • Vend små terninger med mango og ananas inn i risen rett før servering.
  • Hakket koriander

 

 

FLERE DIGGE OPPSKRIFTER PÅ BILLIG MIDDAG FINNER DU HER