Kylling med pasta, gulrøtter og sukkererter

Pasta og kylling er alltid godt. Prøv denne oppskriften med gyllen gulrotkrem som blandes med pastaen før servering.

210305-u18-extra-bannere-kylling-900x450.jpg

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 20-25 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 1 pk Den Stolte Hane kyllingfilet, 750 g
  • 300 g gulrøtter (4 stk.)
  • 400 g Coop Pasta penne
  • 1 pk sukkererter

SLIK GJØR DU:

  1. Skrell og skjær 4 gulrøtter i tynne skiver. Kok dem møre i vann med litt salt.
  2. Kok 400 gram pasta penne som beskrevet på pakken. Tilsett 1 pakke sukkererter det siste minuttet.
  3. Stek 750 gram kyllingfileter i stekepannen.
  4. Sil av vannet på gulrøttene, og spar på vannet.
  5. Kjør gulrøttene med litt av kokevannet med en blender eller stavmikser. Tilsett mer vann for å få en fin konsistens. Den må ikke være for tykk for den skal blandes med pastaen.
  6. Bland pastaen med gulrotkremen og server med kylling og sukkererter.

LITT EXTRA:

  • Strø over revet parmesan og basilikum.

 

 

FLERE DIGGE OPPSKRIFTER PÅ BILLIG MIDDAG FINNER DU HER