Kylling med soltørkede tomater og stekt ris

Saftig kylling med soltørkede tomater er ferdig stekt. Fres kokt ris og grønnsaker raskt i wok så grønnsakene blir knasende sprø. Smak til med asiatisk saus.

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 25 minutter


DETTE TRENGER DU:

  • 1-2 pk DSH kylling stekt og skivet soltørket tomat á 200 g
  • 2 poser Coop basmatiris boil in bag
  • 1 løk
  • 1 paprika
  • 1 pk sukkererter
  • 200 g Coop grønne erter
  • 3-4 ss soyasaus
  • 3-4 ss østerssaus


SLIK GJØR DU:

  • Kok risen etter anvisning på pakken, sil av vannet og skyll risen i kaldt vann.
  • La risen ligge i en sil så vannet renner godt av.
  • Skjær løk og paprika i små terninger og del sukkerertene i fire.
  • Varm opp en stor stekepanne eller wok. Ha i olje som tåler høy temperatur.
  • Stek løk og paprika i pannen i 1 minutt. Tilsett risen og stek i 1-2 minutter.
  • Ha i kylling, erter og sukkererter og fres videre i 3-4 minutter til alt er varmt.
  • Smak til med soyasaus og østerssaus.

 

LITT EXTRA

Frisk koriander og limesaft

 

Flere billig middag