Saftig kylling med soltørkede tomater er ferdig stekt. Fres kokt ris og grønnsaker raskt i wok så grønnsakene blir knasende sprø. Smak til med asiatisk saus.
Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 25 minutter
DETTE TRENGER DU:
- 1-2 pk DSH kylling stekt og skivet soltørket tomat á 200 g
- 2 poser Coop basmatiris boil in bag
- 1 løk
- 1 paprika
- 1 pk sukkererter
- 200 g Coop grønne erter
- 3-4 ss soyasaus
- 3-4 ss østerssaus
SLIK GJØR DU:
- Kok risen etter anvisning på pakken, sil av vannet og skyll risen i kaldt vann.
- La risen ligge i en sil så vannet renner godt av.
- Skjær løk og paprika i små terninger og del sukkerertene i fire.
- Varm opp en stor stekepanne eller wok. Ha i olje som tåler høy temperatur.
- Stek løk og paprika i pannen i 1 minutt. Tilsett risen og stek i 1-2 minutter.
- Ha i kylling, erter og sukkererter og fres videre i 3-4 minutter til alt er varmt.
- Smak til med soyasaus og østerssaus.
LITT EXTRA
Frisk koriander og limesaft