Stek kylling og sopp raskt i pannen. Kok det sammen med red curry paste og kokosmelk. Vend inn fersk spinat og server med kokt basmatiris til. Topp gjerne med finhakket koriander og ristede sesamfrø.
Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 20 minutter
DETTE TRENGER DU:
- Coop kylling lårfilet 600 g
- 200 g sopp
- 1 gl Santa Maria red curry paste
- 1 boks Änglamark kokosmelk
- 1 pose Coop vasket og spiseklar spinat
- 2-3 poser Coop basmatiris boil in bag
SLIK GJØR DU:
- Kok risen etter anvisning på pakken mens du tilbereder resten.
- Skjær kyllingen og soppen i biter og stek i 3-4 minutter i en stekepanne.
- Skru ned varmen og tilsett curry paste og kokosmelk.
- La det koke 5 minutter og vend inn spinaten rett før servering.
LITT EXTRA:
Topp med finhakket koriander og ristede sesamfrø