Kylling med sopp og ris i red curry

Stek kylling og sopp raskt i pannen. Kok det sammen med red curry paste og kokosmelk. Vend inn fersk spinat og server med kokt basmatiris til. Topp gjerne med finhakket koriander og ristede sesamfrø.

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 20 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • Coop kylling lårfilet 600 g
  • 200 g sopp
  • 1 gl Santa Maria red curry paste
  • 1 boks Änglamark kokosmelk
  • 1 pose Coop vasket og spiseklar spinat
  • 2-3 poser Coop basmatiris boil in bag

SLIK GJØR DU:

  • Kok risen etter anvisning på pakken mens du tilbereder resten.
  • Skjær kyllingen og soppen i biter og stek i 3-4 minutter i en stekepanne.
  • Skru ned varmen og tilsett curry paste og kokosmelk.
  • La det koke 5 minutter og vend inn spinaten rett før servering.

 

LITT EXTRA:

Topp med finhakket koriander og ristede sesamfrø