Ha kylling, pasta, brokkoli og en deilig tomatsaus med basilikum og ost i en ildfast form. Stek det i ovnen og server med en frisk tomatsalat ved siden av. Topp gjerne med revet ost som smelter i ovnen.
Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 30 minutter
DETTE TRENGER DU:
- 1 pk Den Stolte Hane kyllingfilet, 750 g
- 1 pk Coop Farfalle pasta
- 1 pk Toro pastasaus basilikum og ost
- 3 dl helmelk
- 1 ss smør
- 1 pk Coop Brokkoliblanding
- 1 pk Xtra cherrytomater
- Litt sitronsaft og salt
SLIK GJØR DU:
- Sett ovnen på 200 grader og finn frem en ildfast form.
- Skjær kyllingen i strimler.
- Stek kyllingen på høy varme i 3-4 minutter.
- Kok pastaen i lettsaltet vann, og lag sausen etter anvisning på pakken.
- Tilsett brokkoliblandingen i pastavannet de siste 2 minuttene av koketiden.
- Vend pastaen og grønnsakene i sausen og fordel alt i en ildfast form.
- Legg kyllingen på toppen og stek det i ovnen i 15 minutter.
- Del tomatene i to og mariner dem i litt salt og sitronsaft.
LITT EXTRA:
Topp formen med revet ost før steking.
Sitronbåt og litt frisk basilikum