Kylling og pasta i form

Ha kylling, pasta, brokkoli og en deilig tomatsaus med basilikum og ost i en ildfast form. Stek det i ovnen og server med en frisk tomatsalat ved siden av. Topp gjerne med revet ost som smelter i ovnen.

230304-u05-extra-bannere-900x450-2.pngAntall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 30 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 1 pk Den Stolte Hane kyllingfilet, 750 g
  • 1 pk Coop Farfalle pasta
  • 1 pk Toro pastasaus basilikum og ost
  • 3 dl helmelk
  • 1 ss smør
  • 1 pk Coop Brokkoliblanding
  • 1 pk Xtra cherrytomater
  • Litt sitronsaft og salt

SLIK GJØR DU:

  • Sett ovnen på 200 grader og finn frem en ildfast form.
  • Skjær kyllingen i strimler.
  • Stek kyllingen på høy varme i 3-4 minutter.
  • Kok pastaen i lettsaltet vann, og lag sausen etter anvisning på pakken.
  • Tilsett brokkoliblandingen i pastavannet de siste 2 minuttene av koketiden.
  • Vend pastaen og grønnsakene i sausen og fordel alt i en ildfast form.
  • Legg kyllingen på toppen og stek det i ovnen i 15 minutter.
  • Del tomatene i to og mariner dem i litt salt og sitronsaft.

LITT EXTRA:

Topp formen med revet ost før steking.
Sitronbåt og litt frisk basilikum