Kyllingboller med kremet pasta og grønnsaker

Kyllingboller er lettvint. De skal bare varmes mens gulrøttene kokes. Mos gulrøtter og fløte med en stavmikser. Vend inn pasta og server med aspargesbønner og revet parmesan.

 

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 15-20 minutter


DETTE TRENGER DU:

  • 1 pk Coop kyllingboller, 500 g
  • 4 store gulrøtter
  • 1 dl kremfløte
  • 1 pk Coop fusilli á 500 g
  • 1 pk Coop fryste aspargesbønner
  • 50 g parmesan

 

SLIK GJØR DU:

  • Varm kyllingbollene som anbefalt på pakken.
  • Skrell og skjær gulrøttene i små biter og kok dem møre i en kjele. Hell av vannet.
  • Varm fløten sammen med de kokte gulrøttene og kjør det glatt med en stavmikser. Smak til med salt og pepper.
  • Kok pastaen etter anvisning på pakken.
  • Hell av vannet og vend pastaen sammen med gulrotpureen. Smak til med salt og pepper.
  • Kok aspargesbønnene i 2 minutter.
  • Server kyllingbollene med gulrotpasta, aspargesbønner og revet parmesan.

LITT EXTRA:

Friske urter