Kyllingboller er lettvint. De skal bare varmes mens gulrøttene kokes. Mos gulrøtter og fløte med en stavmikser. Vend inn pasta og server med aspargesbønner og revet parmesan.
Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 15-20 minutter
DETTE TRENGER DU:
- 1 pk Coop kyllingboller, 500 g
- 4 store gulrøtter
- 1 dl kremfløte
- 1 pk Coop fusilli á 500 g
- 1 pk Coop fryste aspargesbønner
- 50 g parmesan
SLIK GJØR DU:
- Varm kyllingbollene som anbefalt på pakken.
- Skrell og skjær gulrøttene i små biter og kok dem møre i en kjele. Hell av vannet.
- Varm fløten sammen med de kokte gulrøttene og kjør det glatt med en stavmikser. Smak til med salt og pepper.
- Kok pastaen etter anvisning på pakken.
- Hell av vannet og vend pastaen sammen med gulrotpureen. Smak til med salt og pepper.
- Kok aspargesbønnene i 2 minutter.
- Server kyllingbollene med gulrotpasta, aspargesbønner og revet parmesan.
LITT EXTRA:
Friske urter