Kylling med ovnsbakte grønnsaker, poteter og soppsaus

Kylling til middag! Med poteter, grønnsaker som er ferdig kuttet og en enkel soppsaus er det så enkelt og så godt

210305-u16-extra-bannere-kyll-900x450.jpg

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 45 minutter

DETTE TRENGER DU TIL KYLLINGFILET MED OVNSBAKTE GRØNNSAKER:

  • 1 pk Coop kyllingfileter 400 g
  • 1 blomkål
  • 1 pose Coop stekepoteter med grønnsaker
  • 1 pose Toro Kantarell og sjampingjongsaus

SLIK GJØR DU:

  1. Sett stekeovnen på 220 grader varmluft.
  2. Del blomkålen i buketter og ha alle grønnsakene og potetene i en ildfast form. Dryss på litt salt og stek dem i ovnen i 20-25 minutter.
  3. Brun kyllingen 1 minutt på hver side i en stekepanne. Dryss over salt og pepper.
  4. Stek kyllingen ferdig i ovnen på 220 grader i 10-15 minutter. La kyllingen hvile i 10 minutter før servering.
  5. Lag saus etter anvisning på pakken.

LITT EXTRA:

  • Finhakket gressløk

 

 

FLERE DIGGE OPPSKRIFTER PÅ BILLIG MIDDAG FINNER DU HER