Kyllingvinger med maiskrem og BBQ-saus

Kyllingvinger er skikkelig kosemat. Server dem med mais og litt spicy grillsaus.

 

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 30 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 1-2 pk kyllingvinger Den Stolte Hane, á 500 g
  • 500 g små poteter
  • 1 boks Coop maiskorn, 300 g
  • 50 g meierismør
  • 1/2 dl vann
  • 1 beger Coop BBQ-saus
  • Salt og olje til steking

SLIK GJØR DU:

  1. Legg 500 gram småpoteter på et stekebrett. Ha på litt salt og olje og stek dem i ovnen på 190 grader til de er møre, ca 25-30 minutter.
  2. Stek kyllingvingene sammen med potetene i ovnen de siste 15 minuttene .
  3. Skyll 1 boks maiskorn og kok dem i en kjele sammen 50 smør, 1/2 dl vann og 1/2 ts salt.
  4. Kjør maisen med stavmikser eller blender til en grov krem.
  5. Server kyllingvingene med poteter, maiskrem og BBQ-saus.

LITT EXTRA:

  • Server løkringer i tillegg.

 

FLERE DIGGE OPPSKRIFTER PÅ BILLIG MIDDAG FINNER DU HER