Laks i red curry-saus

Laks og grønnsaker i en deilig, litt spicy red curry-saus, er god, sunn og lettvint middag med asiatisk vri.

236339-u12-extra-bannere-900x450-4.png

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 15-20 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 1-2 pk Coop Laksefilet á 4x125 g
  • 3 dl Coop Jasminris
  • 1 paprika
  • 2 vårløk
  • 1 pk Coop Blomkålblanding
  • 3 ss Santa Maria Red Curry Paste
  • 1 boks kokosmelk, 400 ml

SLIK GJØR DU:

  1. Kok jasminrisen som anvist på pakken.
  2. Skjær fisken i store terninger og paprika og vårløk i strimler.
  3. Fres alle grønnsakene i litt olje i 1 minutt.
  4. Tilsett rød curry paste og kokosmelk og rør godt. La det koke i 2 minutter og tilsett fiskebitene.
  5. Kok det forsiktig videre i 2 minutter til. Server laks og grønnsaker i rød curry saus med jasminris til.

LITT EXTRA:

Topp med frisk koriander, finsnittet chili og en limebåt

 

FLERE DIGGE OPPSKRIFTER PÅ BILLIG MIDDAG FINNER DU HER