Laks og grønnsaker i en deilig, litt spicy red curry-saus, er god, sunn og lettvint middag med asiatisk vri.
Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 15-20 minutter
DETTE TRENGER DU:
- 1-2 pk Coop Laksefilet á 4x125 g
- 3 dl Coop Jasminris
- 1 paprika
- 2 vårløk
- 1 pk Coop Blomkålblanding
- 3 ss Santa Maria Red Curry Paste
- 1 boks kokosmelk, 400 ml
SLIK GJØR DU:
- Kok jasminrisen som anvist på pakken.
- Skjær fisken i store terninger og paprika og vårløk i strimler.
- Fres alle grønnsakene i litt olje i 1 minutt.
- Tilsett rød curry paste og kokosmelk og rør godt. La det koke i 2 minutter og tilsett fiskebitene.
- Kok det forsiktig videre i 2 minutter til. Server laks og grønnsaker i rød curry saus med jasminris til.
LITT EXTRA:
Topp med frisk koriander, finsnittet chili og en limebåt