Ovnsbakt laks og grønnsaker er en super måte å lage middag på. Du lager alt i én form og serverer rømme med dill og kokt ris ved siden av.
Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 25 minutter
DETTE TRENGER DU:
- 1 pk Coop laksefilet med sitronpepper 600 g
- 1 pk Coop brokkoliblanding 500 g
- 2 dl Coop jasminris
- 1 beger lettrømme
- 1 potte dill
SLIK GJØR DU:
- Varm ovnen til 200 grader.
- Ha grønnsaksblandingen i en ildfast form og stek den i 10 minutter. Ta den ut og legg laksen på toppen.
- Stek det videre i ovnen i 6-7 minutter til laksen er ferdig.
- Kok risen etter anvisning på pakken.
- Bland sammen rømme og hakket dill, smak til med salt og pepper og server rømmen til laksen.
LITT EXTRA:
- Dijonsennep i rømmen