Dette er en skikkelig god fiskemiddag året rundt, men kanskje ekstra god på denne tiden av året?
Antall personer: 4
Vanskelighetsgrad: Enkel
Tidsbruk: ca. 30 minutter
Laksetaco – dette trenger du
- 800 g laksefilet
- 3 ss smør
- Salt og pepper
- Eventuelt 1 stjerneanis
- 8-12 små tortillalefser
- 1 stor søtpotet
- 4 ss aioli
- 1 pose babyleaf
- 1/2 rødkål
- 1 appelsin
- 1 boks mais
- 1 pakke cherrytomater
- 1 rødløk
- Koriander
SLIK LAGER DU LAKSETACO
-
Del laksen i terninger og stek den lett i smør. Krydre med salt og pepper. Ønsker du litt mer julesmak kan du la en stjerneanis surre med pannen.
-
Del søtpotet i biter og kok den mør. Kjør den slett i stavmikser med aioli.
-
Snitt rødkål i tynne remser og vend den i appelsinsaft. Del tomater og rødløk i båter.
-
Varm tortillalefser og server dem med snittet rødkål, laks, søtpotetaioli, delte cherrytomater, rødløk og topp med koriander.