Laksetaco med Søtpotetaioli

Dette er en skikkelig god fiskemiddag året rundt, men kanskje ekstra god på denne tiden av året?

210305-u18-extra-bannere-laks-900x450.jpg

Antall personer: 4
Vanskelighetsgrad: Enkel
Tidsbruk: ca. 30 minutter

Laksetaco – dette trenger du

  • 800 g laksefilet
  • 3 ss smør
  • Salt og pepper
  • Eventuelt 1 stjerneanis

  • 8-12 små tortillalefser

  • 1 stor søtpotet
  • 4 ss aioli

  • 1 pose babyleaf
  • 1/2 rødkål
  • 1 appelsin
  • 1 boks mais
  • 1 pakke cherrytomater
  • 1 rødløk
  • Koriander

SLIK LAGER DU LAKSETACO

  1. Del laksen i terninger og stek den lett i smør. Krydre med salt og pepper. Ønsker du litt mer julesmak kan du la en stjerneanis surre med pannen.

  2. Del søtpotet i biter og kok den mør. Kjør den slett i stavmikser med aioli.

  3. Snitt rødkål i tynne remser og vend den i appelsinsaft. Del tomater og rødløk i båter.

  4. Varm tortillalefser og server dem med snittet rødkål, laks, søtpotetaioli, delte cherrytomater, rødløk og topp med koriander.