Lettsaltet torsk med bacon og potetmos

Lettsaltet torsk skal bare trekke i noen minutter til den flaker seg fint. Fisken er ekstra god med sprøstekt bacon og god potetmos til.

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 25 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 2 pk 2x125 g lettsaltet torsk
  • 1-2 pk Coop litt enklere potetmos à 500 g
  • 1 pk Coop smårettbacon
  • 1 kålrot

SLIK GJØR DU:

  • Skrell kålroten og skjær den i terninger. Kok dem møre i lettsaltet vann.
  • Kok opp en stor kjele med vann.
  • Skru ned varmen til rett under kokepunktet. Legg i fiskebitene og la dem trekke i 5-6 minutter til de flaker seg lett.
  • Varm opp potetmosen og stek baconet sprøtt i en stekepanne.


LITT EXTRA:

  • Frisk sitronsaft på fisken
  • Finhakket gressløk