Lettsaltet torsk skal bare trekke i noen minutter til den flaker seg fint. Fisken er ekstra god med sprøstekt bacon og god potetmos til.
Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 25 minutter
DETTE TRENGER DU:
- 2 pk 2x125 g lettsaltet torsk
- 1-2 pk Coop litt enklere potetmos à 500 g
- 1 pk Coop smårettbacon
- 1 kålrot
SLIK GJØR DU:
- Skrell kålroten og skjær den i terninger. Kok dem møre i lettsaltet vann.
- Kok opp en stor kjele med vann.
- Skru ned varmen til rett under kokepunktet. Legg i fiskebitene og la dem trekke i 5-6 minutter til de flaker seg lett.
- Varm opp potetmosen og stek baconet sprøtt i en stekepanne.
LITT EXTRA:
- Frisk sitronsaft på fisken
- Finhakket gressløk