Så lett er det å lage god fiskemiddag! Lettsaltet torsk skal bare trekke 3-4 minutter før den flaker seg fint og er ferdig. Kok risen mens du steker grønnsakene og lager hvit saus med karri.
Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 20 minutter
DETTE TRENGER DU:
- 1-2 pk Coop Lettsaltet torsk à 360 g
- 2 dl Änglamark fullkornsris
- 1 pk Toro hvit saus
- Karripulver
- 1 pk Findus perfekt til fisk grønnsaksblanding
- 1 pk fersk spinat
SLIK GJØR DU:
- Kok opp vann i en kjele, skru ned varmen og legg i fisken.
- Sett på lokk og la fisken trekke i 3-4 min. Når fisken flaker seg, er den ferdig.
- Lag risen og sausen etter anvisning på pakken.
- Smak sausen til med ønsket mengde karri.
- Stek grønnsakene på høy varme til de er gylne.
- Senk temperaturen og tilsett spinaten. Bland det godt sammen.
- Smak til med salt og pepper.
- Anrett ris og grønnsaker på tallerken. Server fisken på toppen og avslutt med saus.
LITT EXTRA:
Finhakket frisk persille i sausen rett før servering.