Lettsaltet torsk med karrisaus

Så lett er det å lage god fiskemiddag! Lettsaltet torsk skal bare trekke 3-4 minutter før den flaker seg fint og er ferdig. Kok risen mens du steker grønnsakene og lager hvit saus med karri.

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 20 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 1-2 pk Coop Lettsaltet torsk à 360 g
  • 2 dl Änglamark fullkornsris
  • 1 pk Toro hvit saus
  • Karripulver
  • 1 pk Findus perfekt til fisk grønnsaksblanding
  • 1 pk fersk spinat

SLIK GJØR DU:

  • Kok opp vann i en kjele, skru ned varmen og legg i fisken.
  • Sett på lokk og la fisken trekke i 3-4 min. Når fisken flaker seg, er den ferdig.
  • Lag risen og sausen etter anvisning på pakken.
  • Smak sausen til med ønsket mengde karri.
  • Stek grønnsakene på høy varme til de er gylne.
  • Senk temperaturen og tilsett spinaten. Bland det godt sammen.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Anrett ris og grønnsaker på tallerken. Server fisken på toppen og avslutt med saus.

LITT EXTRA:

Finhakket frisk persille i sausen rett før servering.

 

Flere billig middag