Stek torsk i pannen et par minutter på hver side så den får fin stekeskorpe. Ha grønnsaker, poteter og sandefjordsmør til. Den gode sausen skal bare varmes så er den klar.
Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 20 minutter
DETTE TRENGER DU:
- 1-2 pk Coop lettsaltet torsk med skinn à 360 g
- 1 blomkål
- 4 gulrøtter
- 500 g kokefaste poteter
- 200 g grønne erter
- 1 beger Toro sandefjordsaus, 300 ml
SLIK GJØR DU:
- Stek torsken i stekepannen i 2-3 minutter på hver side.
- Del blomkålen i buketter. Skrell og skjær gulrøttene i staver.
- Legg blomkål og gulrøtter på et stekebrett.
- Ha på litt olje, salt og pepper.
- Stek dem i stekeovnen på 180 grader i ca. 12-13 minutter.
- Kok potetene møre i lettsaltet vann. Tilsett ertene de siste 3 minuttene.
- Lag sandefjordsaus etter anvisning på pakken.
LITT EXTRA:
Frisk persille i sausen
FLERE DIGGE OPPSKRIFTER PÅ BILLIG MIDDAG FINNER DU HER