Lettsaltet torsk med sandefjordsmør

Stek torsk i pannen et par minutter på hver side så den får fin stekeskorpe. Ha grønnsaker, poteter og sandefjordsmør til. Den gode sausen skal bare varmes så er den klar.

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 20 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 1-2 pk Coop lettsaltet torsk med skinn à 360 g
  • 1 blomkål
  • 4 gulrøtter
  • 500 g kokefaste poteter
  • 200 g grønne erter
  • 1 beger Toro sandefjordsaus, 300 ml

SLIK GJØR DU:

  • Stek torsken i stekepannen i 2-3 minutter på hver side.
  • Del blomkålen i buketter. Skrell og skjær gulrøttene i staver.
  • Legg blomkål og gulrøtter på et stekebrett.
  • Ha på litt olje, salt og pepper.
  • Stek dem i stekeovnen på 180 grader i ca. 12-13 minutter.
  • Kok potetene møre i lettsaltet vann. Tilsett ertene de siste 3 minuttene.
  • Lag sandefjordsaus etter anvisning på pakken.

LITT EXTRA:

Frisk persille i sausen

 

FLERE DIGGE OPPSKRIFTER PÅ BILLIG MIDDAG FINNER DU HER