Til hovedinnhold
billig middag

Lettsaltet torsk med sandefjordsmør

Stek torsk i pannen et par minutter på hver side så den får fin stekeskorpe. Ha grønnsaker, poteter og sandefjordsmør til. Den gode sausen skal bare varmes så er den klar.

Lettsaltet torsk med sandefjordsmør

13min / 7min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

Coop lettsaltet torsk m/skinn 400 g

blomkål

gulrøtter

kokefaste poteter

grønne erter

Toro sandefjordsmør

Litt Extra:

frisk persille

Fremgangsmetode

Stek torsken i stekepannen i 2-3 minutter på hver side.
Del blomkålen i buketter. Skrell og skjær gulrøttene i staver.
Legg blomkål og gulrøtter på et stekebrett.
Ha på litt olje, salt og pepper.
Stek dem i stekeovnen på 180 grader i ca. 12-13 minutter.
Kok potetene møre i lettsaltet vann. Tilsett ertene de siste 3 minuttene.
Lag sandefjordsmør etter anvisning på posen.

Litt Extra

Frisk persille i sausen

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆