Noe av det deiligste du kan servere av grillmat er fisk og skalldyr. Det er hverken vanskelig eller ensformig. Her hjelper vi deg på veien med en av våre favorittoppskrifter – marinert scampi på spyd.
På tide å imponere med litt variasjon på grillen! Prøv denne enkle men gode oppskriften som vi er sikre på vil slå an hjemme hos deg også.
DETTE TRENGER DU (4 PERSONER):
1 pose rå scampi
Marinade:
1 ss honning
2 ss balsamico eddik
1 ss hakket ingefær
2 fedd hvitløk
1 lime
SLIK LAGER DU MARINERT SCAMPI PÅ SPYD:
1. Skrell scampi.
2. Bland alle ingrediensene til marinaden, ta av et par ss til senere. Bland scampi i marinaden og la de marinere i minst 15 minutter, i kjøleskap.
3. Bruk en varm grill eller panne.
Tre scampi på spyd og grill de til de er rosa på alle sider.
Server med resten av marinaden.
Extra-tipset!
Unngå brente grillspyd på grillen. Legg grillspydene i vann i 30 minutter før du bruker dem.