Favorittskiva er den diggeste brødskiva Amalie vet om, og sjekker du ingredienslista er ikke det så veldig rart. Her er det bare å nyte!
Brødet alle kan like
Amalies brukte lang tid på å finne oppskriften på det perfekte brødet. Målet var nemlig å lage et brød som var like godt som det var sunt, og som alle kunne like. Med god hjelp fra Goman-bakerne fikk hun Amalies grovbrød i land – og ganske kjapt ble det en suksess! Se hvordan brødet ble til her.
Dette trenger du for å lage favorittskiva:
- 2 skiver Amalies grovbrød
- 2 ss smør
- 1 neve spinat
- 200 g kantareller (kan byttes ut med annen sopp)
- 2 ts kapers i lake
- Revet parmesan
- Salt og pepper
- Fersk bladpersille
Slik gjør du:
- Børst eventuell jord av kantarellene før du steker den med 1 ss smør. Stekes i 3-4 minutter til den blir gyllen. Krydre med salt og pepper.
- Rist brødskiven i en panne. Smør skiven med smør før du legger på spinaten.
- Topp brødskiven med stekt sopp, revet parmesan, kapers og bladpersille.
Slik smører Amalie favorittskiva
Ser den ikke god ut? Test ut, og se hva du selv synes! Trenger du mer brødskive-inspirasjon kan du også sjekke ut flere av Amalies oppskrifter. Hva med å teste ut konkurranseskiva før trening, eller energiskiva etterpå?