Ørret i red curry med brokkoli og ris

Fisk til middag kan gjøres litt ekstra spennende med ris, ørret og grønnsaker i en litt spicy red curry-saus.

210305-u18-extra-bannere-billig-900x450.jpg

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 15-20 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 1 pk Coop Ørretfilet, 4x125 g
  • 3 dl Coop Basmatiris
  • 1 pk Toro red curry
  • 1 paprika
  • 2 vårløk
  • 1 brokkoli

SLIK GJØR DU:

  1. Kok 3 dl ris i 4 1/2 dl vann i ca. 14 minutter under lokk.
  2. Varm opp 1 pakke red curry-saus i en kjele.
  3. Skjær 4 ørretfileter, 1 paprika, 2 vårløk og 1 brokkoli i biter. Ha grønnsakene i sausen. La det koke i 2 minutter. Tilsett fiskebitene, og la det koke forsiktig i 2 minutter til.

LITT EXTRA:

  • Extra glad i saus? Tilsett 1 ts red curry paste og 2 dl kokosmelk fra starten.

 

FLERE DIGGE OPPSKRIFTER PÅ BILLIG MIDDAG FINNER DU HER