Ørret til middag blir spennende med couscous og salatost. Yoghurt er en frisk dressing ved siden av.
Antall: 4 personer
Tilberedningstid ca 15-20 minutter
DETTE TRENGER DU:
- 2 pk Coop ørretfilet med skinn
- 1 pk couscous
- 1 agurk
- Ca 200 g cherrytomater
- 1 gl Coop salatost med basilikum og oregano
- 1 pk Coop middelhavssalat
- 1 beger naturell yoghurt
SLIK LAGER DU ØRRET MED YOGHURT OG COUSCOUS:
- Kok couscous etter anvisning på pakken
- Kutt agurken i skiver og del tomatene i to. Bland det i en bolle med ½ ts salt. La det stå i ca 5 minutter.
- Bland agurk, tomat, salatost og salat forsiktig sammen med couscous. Smak til med salt og pepper.
- Stek fisken i olje, 3-4 minutter på skinnsiden og 2-3 minutter på kjøttsiden.
- Smak yoghurten til med salt og pepper og gjerne litt sitronsaft hvis du har. Server fisken på toppen av couscous-salaten og ha yoghurtdressingen ved siden av.
LITT EXTRA:
- Krydre fisken med currypulver