Ørret med youghurt- og couscous

Ørret til middag blir spennende med couscous og salatost. Yoghurt er en frisk dressing ved siden av.

Antall: 4 personer
Tilberedningstid ca 15-20 minutter

210305-u04-extra-bannere-billig-900x450.jpg

DETTE TRENGER DU: 

  • 2 pk Coop ørretfilet med skinn
  • 1 pk couscous
  • 1 agurk
  • Ca 200 g cherrytomater
  • 1 gl Coop salatost med basilikum og oregano
  • 1 pk Coop middelhavssalat
  • 1 beger naturell yoghurt

SLIK LAGER DU ØRRET MED YOGHURT OG COUSCOUS:

  1. Kok couscous etter anvisning på pakken
  2. Kutt agurken i skiver og del tomatene i to. Bland det i en bolle med ½ ts salt. La det stå i ca 5 minutter. 
  3. Bland agurk, tomat, salatost og salat forsiktig sammen med couscous. Smak til med salt og pepper.
  4. Stek fisken i olje, 3-4 minutter på skinnsiden og 2-3 minutter på kjøttsiden.
  5. Smak yoghurten til med salt og pepper og gjerne litt sitronsaft hvis du har. Server fisken på toppen av couscous-salaten og ha yoghurtdressingen ved siden av.

LITT EXTRA:

  • Krydre fisken med currypulver

FLERE SUNNE OG BILLIGE MIDDAGSOPPSKRIFTER FINNER DU HER