billig middag
Ørret og poteter med rømme og dill
Fersk ørretfilet er en favoritt når det er fisk til middag. Bak fisken i ovnen og server den med masse grønnsaker og gode poteter som du vender i rømme og finhakket dill.
30min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkCoop ørretfilet, 500 g
500 gkokefaste poteter
1 begerlettrømme
1 pottefrisk dill
1 stksitron
1 pkFindus perfekt til fisk, grønnsaksblanding á 500 g
Litt Extra:
1 klypesitronpepper
Fremgangsmetode
Skru stekeovnen på 180 grader.
Del fisken i 4 like store biter. Krydre med salt og pepper og stek den i ovnen i ca. 10-12 minutter.
Vask potetene. Skjær dem i terninger og kok dem møre i lettsaltet vann.
Hell av vannet og la dem dampe av et par minutter. Avkjøl i 5 minutter.
Finhakk dill og rør sammen poteter, dill og rømme.
Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Kok grønnsaksblandingen etter anvisning på posen.
Litt Extra
Krydre fisken med sitronpepper