Ørret og poteter med rømme og dill

Fersk ørretfilet er en favoritt når det er fisk til middag. Bak fisken i ovnen og server den med masse grønnsaker og gode poteter som du vender i rømme og finhakket dill.

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 15-20 minutter


DETTE TRENGER DU:

  • 1 pk Coop ørretfilet, 500 g
  • 500 g kokefaste poteter
  • 1 beger lettrømme
  • 1 potte frisk dill
  • 1 sitron
  • 1 pk Findus perfekt til fisk, grønnsaksblanding á 500 g

 

SLIK GJØR DU:

  • Skru stekeovnen på 180 grader.
  • Del fisken i 4 like store biter. Krydre med salt og pepper og stek den i ovnen i ca. 10-12 minutter.
  • Vask potetene. Skjær dem i terninger og kok dem møre i lettsaltet vann.
  • Hell av vannet og la dem dampe av et par minutter. Avkjøl i 5 minutter.
  • Finhakk dill og rør sammen poteter, dill og rømme.
  • Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
  • Kok grønnsaksblandingen etter anvisning på posen.

LITT EXTRA:

Krydre fisken med sitronpepper