Fersk ørretfilet er en favoritt når det er fisk til middag. Bak fisken i ovnen og server den med masse grønnsaker og gode poteter som du vender i rømme og finhakket dill.
Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 15-20 minutter
DETTE TRENGER DU:
- 1 pk Coop ørretfilet, 500 g
- 500 g kokefaste poteter
- 1 beger lettrømme
- 1 potte frisk dill
- 1 sitron
- 1 pk Findus perfekt til fisk, grønnsaksblanding á 500 g
SLIK GJØR DU:
- Skru stekeovnen på 180 grader.
- Del fisken i 4 like store biter. Krydre med salt og pepper og stek den i ovnen i ca. 10-12 minutter.
- Vask potetene. Skjær dem i terninger og kok dem møre i lettsaltet vann.
- Hell av vannet og la dem dampe av et par minutter. Avkjøl i 5 minutter.
- Finhakk dill og rør sammen poteter, dill og rømme.
- Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
- Kok grønnsaksblandingen etter anvisning på posen.
LITT EXTRA:
Krydre fisken med sitronpepper