Til hovedinnhold
billig middag

Ørret og poteter med rømme og dill

Fersk ørretfilet er en favoritt når det er fisk til middag. Bak fisken i ovnen og server den med masse grønnsaker og gode poteter som du vender i rømme og finhakket dill.

Ørret og poteter med rømme og dill

30min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

Coop ørretfilet, 500 g

kokefaste poteter

lettrømme

frisk dill

sitron

Findus perfekt til fisk, grønnsaksblanding á 500 g

Litt Extra:

sitronpepper

Fremgangsmetode

Skru stekeovnen på 180 grader.
Del fisken i 4 like store biter. Krydre med salt og pepper og stek den i ovnen i ca. 10-12 minutter.
Vask potetene. Skjær dem i terninger og kok dem møre i lettsaltet vann.
Hell av vannet og la dem dampe av et par minutter. Avkjøl i 5 minutter.
Finhakk dill og rør sammen poteter, dill og rømme.
Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Kok grønnsaksblandingen etter anvisning på posen.

Litt Extra

Krydre fisken med sitronpepper

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆