Pølser med salsa og potetsalat

Alle elsker pølser! Pølser er lettvint middag og er klar på bare 15 minutter. Topp pølsene med en frisk salsadipp eller potetsalat – eller alt på en gang.

220304-u19-extra-bannere-bmkjott-900x450.jpg

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 15 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 1 pk Gilde Jubelwiener, ca. 1,43 kg
  • 1 pk Coop Grove pølsebrød
  • 2-3 vårløk
  • 1 pk Santa Maria Salsa dip
  • 1 pk Coop Potetsalat med creme fraiche

SLIK GJØR DU:

  1. Varm pølsene i vann til de er godt gjennomvarme.
  2. Legg pølsebrødene i stekeovnen i noen minutter på 100 grader.
  3. Finsnitt vårløken og skyll den i kaldt vann.
  4. Server pølsene med vårløk, salsadipp og potetsalat på toppen.

LITT EXTRA:

  • Grov sennep

 

220304-u19-extra-bannere-polsebr-900x450.jpg