Quesadilla med kreolsk kylling, ost, mais og jalapeños

Saftig kylling i sprø quesadillas med masse revet ost og maiskrem er en digg vri på taco.

210305-u32-extra-bannere-bm-900x450.jpg

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 30 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 2 pk Den Stolte Hane, stekt & spiseklar, sandwichfilet kreolsk tomat a 200 g
  • 2 pk Tex Mex soft tortillas
  • 1 stor boks mais
  • 50 g meierismør
  • 1 gl jalapeños
  • 1 pk Coop revet ost

SLIK GJØR DU:

  1. Skru stekovnen på 220 grader varmluft.
  2. Varm mais og smør i en kjele.
  3. Kjør det med stavmikser og smak til med salt og pepper.
  4. Fordel kylling, maiskrem, jalapeños og ost på den ene halvdelen av lefsen.
  5. Brett den sammen og legg den på et stekebrett med bakepapir. Gjør det samme med resten av fyllet og lefsene.
  6. Stek dem midt i ovnen i 10-12 minutter.

LITT EXTRA:

  • Salsa
  • Guacamole

 

 

FLERE DIGGE OPPSKRIFTER PÅ BILLIG MIDDAG FINNER DU HER