billig middag
Risotto med kylling, sopp og parmesan
Kylling og ris blir enda mer spennende når du lager risotto med sopp og parmesan. Det er middag på bare 20 minutter.
25min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkCoop kyllingfilet 400 g
1 stkkyllingbuljongterning
250 gXtra sjampinjong
1 stkliten løk
300 grisottoris
50 grevet parmesan
1 og en fjerdede lvann
Litt Extra:
1 ssmeierismør
1 klypehakket persille
Fremgangsmetode
Kok opp 1,3 l vann med 1 kyllingbuljongterning og hold det varmt.
Skjær 250 gram sjampinjong i 6 biter hver. Kutt 1 liten løk i små terninger.
Varm opp en stor stekepanne og stek 400 gram kyllingbiter i 3-4 minutter. Sett dem til side. Brun soppen i pannen til den er godt stekt.
Tillsett 300 gram risottoris og løken og fres det i 2 minutter.
Spe med buljong, først 1/3 og la det koke nesten inn før du tilsetter 1/3 til og koker videre. Tilsett resten av buljongen hvis det er nødvendig. Pass på at risen ikke blir for løs. Den skal koke i totalt 18-20 minutter.
Tilsett kyllingbitene og 50 gram revet parmesan.
Smak til med salt og pepper.
Litt Extra
Meierismør og hakket persille sammen med kyllingen og parmesanen.