Til hovedinnhold
lunsj

Salatwrap med medisterboller

Som stolt sponsor av Norsk Friidrett har vi vært så heldige å få med oss den matglade hekkeløperen Amalie Iuel på denne oppskriften. Salatwrap med medisterboller er perfekt til julebrunsjen - og Amalie viser deg hvordan de lages!

Salatwrap med medisterboller

15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

medisterdeig

bacon

hjertesalat

bladpersille

smør (til steking)

Rødbetsalat:

syltede rødbeter

eple

rødløk

bladpersille

majones

crème fraîche

rødbetelake

frosne tyttebær

Fremgangsmetode

Form små boller av medisterfarsen og stek dem i litt smør i en varm stekepanne.
Stek baconet til det blir sprøtt.
Finhakk rødløk og skjær rødbeter og eple i små terninger. Hakk bladpersille og bland sammen alle ingrediensene til rødbetesalaten. Smak til med salt og pepper.
Del hjertesalaten i blader og skyll bladene i iskaldt vann. Tørk dem godt. Legg salatbladene på et fat og fyll dem med rødbetesalat. Topp med medisterboller, sprøstekt bacon og frisk bladpersille.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆