Snitzel med kremet spinat

Snitzelen er saftig og mør og med en sprø og fin panering. I tillegg er den helt kjøttfri og vegetarisk! Server den med masse gode grønnsaker til, og la spinaten surre i fløte så den blir ekstra kremete og fyldig.

 

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 20-25 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 2 pk Vivera plantebasert crispy snitzel, à 200 g
  • 6 dl kremfløte
  • 2 pk Coop vasket spinat
  • 4 store gulrøtter
  • 150 g grønne erter
  • Salt og pepper

SLIK GJØR DU:

  1. Stek snitzlene som anvist på pakken.
  2. Ha fløten i en stekepanne og kok inn til ca. halvparten.
  3. Tilsett spinaten og kok den i 4-5 minutter.
  4. Smak til med salt og pepper.
  5. Skrell gulrøttene og skjær dem i skiver.
  6. Kok dem møre i lettsaltet vann. Ha i ertene de siste 3 minuttene.

LITT EXTRA:

  • Litt revet muskat i spinaten

 

 

FLERE DIGGE OPPSKRIFTER PÅ BILLIG MIDDAG FINNER DU HER