Stek små, fine poteter sammen med deilig krydrede spanske kjøttboller. Rør dem sammen med hjemmelaget tomatsaus med hvitløk og topp med aioli.
Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 25 minutter
DETTE TRENGER DU:
- 1-2 pk Coop spanske kjøttboller à 360 g
- 4-5 klaser tomater
- 1 fedd hvitløk
- 1 ts tomatpuré
- 1 ts tørket oregano
- 400 g småpoteter
- 1 pk Coop fryste aspargesbønner
- 1 beger Coop aioli
SLIK GJØR DU:
- Skyll tomatene og del dem i biter. Finhakk hvitløken.
- Fres tomater, hvitløk, tomatpuré, og oregano i olivenolje til tomatene faller sammen. Sett det til side.
- Del potetene i to og kok dem nesten møre i lettsaltet vann.
- Ta potetene opp av vannet. Stek dem videre sammen med kjøttbollene på middels varme i en stekepanne i 5-6 minutter til potetene har fått litt farge.
- Ha i tomatsausen og aspargesbønnene.
- La det småkoke i 4-5 minutter eller til aspargesbønnene er varme.
- Server med aioli.
LITT EXTRA
Revet parmesan