Spanske kjøttboller med tomatsaus og aioli

Stek små, fine poteter sammen med deilig krydrede spanske kjøttboller. Rør dem sammen med hjemmelaget tomatsaus med hvitløk og topp med aioli.

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 25 minutter


DETTE TRENGER DU:

  • 1-2 pk Coop spanske kjøttboller à 360 g
  • 4-5 klaser tomater
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ts tomatpuré
  • 1 ts tørket oregano
  • 400 g småpoteter
  • 1 pk Coop fryste aspargesbønner
  • 1 beger Coop aioli


SLIK GJØR DU:

  • Skyll tomatene og del dem i biter. Finhakk hvitløken.
  • Fres tomater, hvitløk, tomatpuré, og oregano i olivenolje til tomatene faller sammen. Sett det til side.
  • Del potetene i to og kok dem nesten møre i lettsaltet vann.
  • Ta potetene opp av vannet. Stek dem videre sammen med kjøttbollene på middels varme i en stekepanne i 5-6 minutter til potetene har fått litt farge.
  • Ha i tomatsausen og aspargesbønnene.
  • La det småkoke i 4-5 minutter eller til aspargesbønnene er varme.
  • Server med aioli.

 

LITT EXTRA

Revet parmesan
 

Flere billig middag