Sunn matpakke med spinatvaffler

Spinatvaffel med salat, skinke, avokado, brokkoli, sukkererter, agurk, cottage cheese og gressløk.

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 35 minutter

DETTE TRENGER DU TIL Spinatvafler:

  • 100 g fersk spinat
  • 50 g raspet brokkoli
  • 1/2 ts salt
  • 3 egg
  • 1,5 dl hvetemel eller havremel
  • 1 dl sammalt hvete
  • 1 ts bakepulver
  • 1 dl melk
  • kokosolje eller olivenolje til steking
  • 1 neve salatmiks
  • 4 skiver skinke
  • 1 avokado
  • 1 neve sukkererter
  • 1/4 agurk
  • 2 dl cottage cheese
  • litt frisk gressløk

SLIK GJØR DU:

  1. Rør sammen mel og bakepulver i en bolle. Rasp brokkoli og finhakk spinat.
  2. Ha grønnsaker, salt, egg og melk i en bolle og visp det godt sammen. Ha i melet og rør det til en tykk blanding
  3. Stek vaflene i litt kokosolje eller olivenolje i et vaffeljern.
  4. Smør på litt cottage cheese og legg på salat, skinke, agurk, sukkererter og skivet avokado.
  5. Topp med hakket gressløk og litt sort pepper. 

 

Perfekt når du vil overraske med noe godt i matpakken!

FLERE DIGGE OPPSKRIFTER PÅ SUNN MAT FINNER DU HER