Til hovedinnhold
billig middag

Svinekjøtt med rød curry og kokosmelk

Wok er raskt å lage, og grønnsakene blir herlig sprø og friske. Fres strimlet svinekjøtt og vend løk og grønnsaker i kokosmelk og litt spicy rød currysaus.

Svinekjøtt med rød curry og kokosmelk

20min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

Coop strimlet svinekjøtt, 350 g

boil in bag Coop Jasminris

gul løk

hvitløk

rød currypaste

kokosmelk

vårløk

Coop wokmiks

lime

Litt Extra:

Finhakket chili

frisk koriander

Fremgangsmetode

Brun kjøttet i varm stekepanne.
Kok risen etter anvisning på pakken.
Skrell og hakk løk og hvitløk.
Fres det i en gryte til løken er litt myk, 4-5 minutter.
Ha i currypaste og fres videre i 3-4 minutter.
Tilsett kokosmelk og 1/2 dl vann og kok opp.
Ha i kjøttet, finsnittet vårløk og wokmiks og la det koke i 2-3 minutter.
Smak til med limesaft, salt og pepper.

Litt Extra

Finhakket chili og frisk koriander

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆