Svinekjøtt med rød curry og kokosmelk

Wok er raskt å lage, og grønnsakene blir herlig sprø og friske. Fres strimlet svinekjøtt og vend løk og grønnsaker i kokosmelk og litt spicy rød currysaus.

 

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 20 minutter


DETTE TRENGER DU:

  • 1 pk Coop strimlet svinekjøtt, 350 g
  • 2 poser boil in bag Coop Jasminris
  • 1 gul løk
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 gl rød currypaste
  • 1 boks kokosmelk
  • 2 vårløk
  • 1 pk Coop wokmiks
  • 1 lime

 

SLIK GJØR DU:

  • Brun kjøttet i varm stekepanne.
  • Kok risen etter anvisning på pakken.
  • Skrell og hakk løk og hvitløk.
  • Fres det i en gryte til løken er litt myk, 4-5 minutter.
  • Ha i currypaste og fres videre i 3-4 minutter.
  • Tilsett kokosmelk og 1/2 dl vann og kok opp.
  • Ha i kjøttet, finsnittet vårløk og wokmiks og la det koke i 2-3 minutter.
  • Smak til med limesaft, salt og pepper.

 

LITT EXTRA:

Finhakket chili og frisk koriander