Wok er raskt å lage, og grønnsakene blir herlig sprø og friske. Fres strimlet svinekjøtt og vend løk og grønnsaker i kokosmelk og litt spicy rød currysaus.
Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 20 minutter
DETTE TRENGER DU:
- 1 pk Coop strimlet svinekjøtt, 350 g
- 2 poser boil in bag Coop Jasminris
- 1 gul løk
- 1 fedd hvitløk
- 1 gl rød currypaste
- 1 boks kokosmelk
- 2 vårløk
- 1 pk Coop wokmiks
- 1 lime
SLIK GJØR DU:
- Brun kjøttet i varm stekepanne.
- Kok risen etter anvisning på pakken.
- Skrell og hakk løk og hvitløk.
- Fres det i en gryte til løken er litt myk, 4-5 minutter.
- Ha i currypaste og fres videre i 3-4 minutter.
- Tilsett kokosmelk og 1/2 dl vann og kok opp.
- Ha i kjøttet, finsnittet vårløk og wokmiks og la det koke i 2-3 minutter.
- Smak til med limesaft, salt og pepper.
LITT EXTRA:
Finhakket chili og frisk koriander