Grillspyd med mørt svinekjøtt og BBQ-saus er skikkelig sommermat.
Du kan grille kjøttet eller steke det, og servere det med knasende sprø råkostsalat med grønne epler og spicy maisrøre med chili, hvitløk og revet ost.
Antall: 4 spyd
DETTE TRENGER DU:
- 4 pk Coop Grillspyd BBQ av svin
- 1 glass BBQ-saus
GRØNN RÅKOST:
- 1/4 hodekål
- 2 grønne epler
- 6 vårløk
- 1 ss olivenolje
- Saften av 1 sitron
MAISRØRE:
- 1 boks mais
- 1 dl lett crème fraîche
- 1 dl revet cheddar
- 1/2 løk
- 1/2 chili
- 2 fedd hvitløk
- Saften av 1/2 lime
- Salt og pepper
- Olje til steking
SLIK GJØR DU:
- Lag grønn råkost: finsnitt kål og skjær epler og vårløk i skiver. Press over sitronsaft og hell over en klunk olivenolje. Bland sammen.
- Lag maisrøre: finhakk løk og chili, og stek det til det blir mykt. Tilsett avrente maiskorn og crème fraîche og la det få et oppkok. Ta av varmen, rør sammen og vend så inn revet cheddar. Smak til med limesaft, salt og pepper.
- Stek eller grill svinespydene som anvist på pakken og anrett som vist på bildet.