Du kan toppe den saftige lakseburgeren med mye digg. Asiatiske smaker som ingefær, chili, og koriander passer spesielt godt til laks.
Lag en frisk salsa med reddiker, agurk og ingefær, og rør sammen majones og chilisaus så majonesen får litt sting. Varm hamburgerbrødene, legg på en skje søtlig hoisinsaus og ha knasende sprø edamamebønner ved siden av, så har du toppen av sommerburger.
Antall: 4 burgere
DETTE TRENGER DU:
- 4 Teriyaki lakseburger fra SALMA®
- 4 hamburgerbrød
- 1-2 hjertesalat
- Rapsolje til steking
- Hoisinsaus
- Edamamebønner
REDDIKSALSA:
- 1/2 glass syltet ingefær
- 10-12 reddiker
- 1/3 agurk
- 1 neve koriander
CHILIMAJONES:
- 3 ss lettmajones
- 1 ts sriracha-saus
SLIK GJØR DU:
- Lag reddiksalsa: kutt agurk og reddik i tynne skiver. Kutt syltet ingefær i strimler og finhakk koriander. Rør sammen og spe på̊ med litt av laken fra den syltede ingefæren.
- Lag chilimajones: bland majones og sriracha, smak deg frem til ønsket styrke.
- Stek eller grill lakseburgerne som anvist på̊ pakken. SALMA®-burgere blir best om de er litt rå i midten.
- Varm opp burgerbrødene i en tørr panne eller på grillen, og anrett som vist på bildet.
- Server med edamamebønner. Dryss gjerne litt salt over før servering!