Thai-torsk med østerssaus og ris

Østerssaus og soyasaus setter spennende thai-smak på torsken. Bak fisken i ovnen og server den med nykokt jasminris og woket grønnsaksblanding ved siden av.

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 20 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 1-2 pk Findus torskefilet á 420 g
  • 1 dl Santa Maria østerssaus
  • 0,5 dl soyasaus
  • 1-2 poser coleslaw mix eller råkostmix
  • 2,5 dl jasminris

SLIK GJØR DU:

  1. Ha fisken i en ildfast form. Bland østerssaus og soyasaus og hell det over fisken.  
  2. Stek torsken som anvist på pakken.
  3. Fres råkostblandingen i olje i varm panne i 1-2 minutter.
  4. Kok risen som anvist på pakken.

LITT EXTRA:

  • Tilsett chili, ingefær og hvitløk i østerssausen
  • Dryss over hakket koriander

 

Flere billig middag