Til hovedinnhold
billig middag

Torsk med ovnsbakte rotgrønnsaker og fiskesaus

Stek de fine torskestykkene i smør i pannen så fisken får litt stekeskorpe. Server torsken med smørdampede poteter, ovnsbakte rotgrønnsaker og en god fiskesaus.

Torsk med ovnsbakte rotgrønnsaker og fiskesaus

30min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

Coop Torskefilet Naturell (400 g)

Coop rustikke rotgrønnsaker

Asterix poteter

Lofoten fiskesaus

meierismør

melk

Litt Extra:

dijonsennep

Fremgangsmetode

Stek rotgrønnsakene som anvist på pakken.
Stek fisken i stekepannen på middels varme i ca. 4 minutter på hver side.
Kok potetene møre i lettsaltet vann.
Hell av kokevannet. Tilsett halvparten av smøret og skru av varmen. La potetene ligge og trekke litt i smøret.
Lag sausen som anvist på pakken.

Litt Extra

1 ts dijonsennep i sausen

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆