Torsk med ovnsbakte rotgrønnsaker og fiskesaus

Stek de fine torskestykkene i smør i pannen så fisken får litt stekeskorpe. Server torsken med smørdampede poteter, ovnsbakte rotgrønnsaker og en god fiskesaus.

 

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 30 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 1-2 pk Coop torskeloin
  • 1 pk Coop rustikke rotgrønnsaker
  • 600 g Asterix poteter
  • 1 pk Lofoten fiskesaus
  • 50 g meierismør
  • 1 dl melk

SLIK GJØR DU:

  1. Stek rotgrønnsakene som anvist på pakken.
  2. Stek fisken i stekepannen på middels varme i ca. 4 minutter på hver side.
  3. Kok potetene møre i lettsaltet vann.
  4. Hell av kokevannet. Tilsett halvparten av smøret og skru av varmen. La potetene ligge og trekke litt i smøret.
  5. Lag sausen som anvist på pakken.

LITT EXTRA:

  • 1 ts dijonsennep i sausen

Flere billig middag