Pensle torsken med pesto, og bak fisken i ovnen mens du steker grønnsaker og koker pasta. Smak til med sitron og ha ekstra pesto som saus ved siden av.
Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 25 minutter
DETTE TRENGER DU:
- 2 pk Lerøy torskefilet á 2x125 g
- 1 gl Coop grønn pesto
- 1 squash
- 1 rød paprika
- 1 løk
- 1 beger lettrømme
- 1 sitron
- Olivenolje
- 400 g Xtra spagetti
SLIK GJØR DU:
- Legg torsken på et stekebrett dekket med et bakepapir penslet med olivenolje.
- Fordel pesto på fisken og krydre med salt og pepper. Stek fisken på 160 grader i ca. 7-9 minutter. Spar litt pesto til saus.
- Skyll grønnsakene og skjær dem i store biter.
- Grill dem på høy varme på grillen eller i en stekepanne til de er helt møre.
- Krydre med salt, pepper, sitronsaft og litt olivenolje.
- Kok spagettien etter anvisning på pakken.
- Anrett spagetti og grønnsaker på hver tallerken og legg fisken på toppen.
- Bland resten av pestoen med rømme og server ved siden av
LITT EXTRA
Topp grønnsakene med friske urter og revet parmesan