Torsk med pesto og grillede grønnsaker

Pensle torsken med pesto, og bak fisken i ovnen mens du steker grønnsaker og koker pasta. Smak til med sitron og ha ekstra pesto som saus ved siden av.

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 25 minutter


DETTE TRENGER DU:

  • 2 pk Lerøy torskefilet á 2x125 g
  • 1 gl Coop grønn pesto
  • 1 squash
  • 1 rød paprika
  • 1 løk
  • 1 beger lettrømme
  • 1 sitron
  • Olivenolje
  • 400 g Xtra spagetti


SLIK GJØR DU:

  • Legg torsken på et stekebrett dekket med et bakepapir penslet med olivenolje.
  • Fordel pesto på fisken og krydre med salt og pepper. Stek fisken på 160 grader i ca. 7-9 minutter. Spar litt pesto til saus.
  • Skyll grønnsakene og skjær dem i store biter.
  • Grill dem på høy varme på grillen eller i en stekepanne til de er helt møre.
  • Krydre med salt, pepper, sitronsaft og litt olivenolje.
  • Kok spagettien etter anvisning på pakken.
  • Anrett spagetti og grønnsaker på hver tallerken og legg fisken på toppen.
  • Bland resten av pestoen med rømme og server ved siden av

 

LITT EXTRA

Topp grønnsakene med friske urter og revet parmesan

Flere billig middag