Til hovedinnhold
dessert og søt bakst

Du trenger ikke kremfløte for å lage pisket krem

Si adjø til søtladen pisket krem av kremfløte, og hallo til frisk pisket krem av kokosmelk!

Du trenger ikke kremfløte for å lage pisket krem

10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

kokosmelk (ikke lett)

melis

Fremgangsmetode

Sett boksene med kokosmelk i kjøleskapet i noen timer, helst natten over.
Sett en miksebolle i kjøleskapet et kvarter før du skal lage kremen, slik at den er helt kald.
Åpne boksene med kokosmelk, og grav kun ut det harde laget som har dannet seg på toppen. Dette vil utgjøre cirka halvparten av innholdet i boksene. Ikke ta med noe av vannet som ligger i bunnen.
Legg den stive kokosmelken i den kalde miksebollen, og pisk med en håndmikser i et par minutter.
Når kremen har fått en myk og jevn konsistens, kan du tilsette melisen. Hvis du ønsker kan du også tilsette andre smaker her, som vaniljeessens eller litt kanel.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆