Vegetar Chunks med potetgnocchi, aspargesbønner og salatost

Spennende vegetar til middag, og så lettvint med ferdig vegetar chunks og gnocchi servert med grønne bønner og salatost.

210305-u18-extra-bannere-veggie-900x450.jpg

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 15-20 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 1 pk Coop Vegetardag Chunks 250 g
  • 1 pk Coop potetgnocchi
  • 200 g Coop fryste aspargesbønner
  • 2 vårløk
  • 1 gl Coop salatost

SLIK GJØR DU:

  1. Kok 1 pakke potetgnocchi og 200 gram fryste aspargesbønner i 3 minutter. Sil av vannet.
  2. Stek 1 pakke Vegetardag chunks i litt olje til de er gylne.
  3. Tilsett gnocchi og bønnene i stekepannen.
  4. Ha i 2 finsnittede vårløk.
  5. Smak til med salt og pepper og la det surre på svak varme i 2 minutter.
  6. Topp med salatost ved servering.

LITT EXTRA:

  • Revet parmesan og frisk gressløk.

 

FLERE DIGGE OPPSKRIFTER PÅ BILLIG MIDDAG FINNER DU HER