Vegetarboller med couscous og tomater

Saftige vegetarboller med ost og spicy chili og couscous med tomater, vårløk og ristede mandler, det er så fristende at det er lett å velge vegetar til middag. Vegetarbollene smaker og metter så godt at ingen kommer til å savne kjøtt.

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 25 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 1-2 pk Coop Vegetardag boller à 350 g
  • 200 g Coop Couscous
  • 1 bt vårløk
  • 100 g mandler
  • 1 pk crispisalat
  • 1 pk Xtra Cherrytomater

SLIK GJØR DU:

  1. Tilbered vegetarbollene og couscousen etter anvisning på pakken.
  2. Finsnitt vårløken og skyll den godt i vann.
  3. Rist mandlene i tørr stekepanne på middels varme i 5-6 minutter, og grovhakk dem.
  4. Riv salaten i små blader og skyll dem i kaldt vann. Tørk godt av dem. Del tomatene i to.
  5. Vend vårløk, mandler og tomater med couscousen. Smak til med salt og pepper.

LITT EXTRA:

  • 2 ss olivenolje i couscousen

 

Flere billig middag