Saftige vegetarboller med ost og spicy chili og couscous med tomater, vårløk og ristede mandler, det er så fristende at det er lett å velge vegetar til middag. Vegetarbollene smaker og metter så godt at ingen kommer til å savne kjøtt.
Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 25 minutter
DETTE TRENGER DU:
- 1-2 pk Coop Vegetardag boller à 350 g
- 200 g Coop Couscous
- 1 bt vårløk
- 100 g mandler
- 1 pk crispisalat
- 1 pk Xtra Cherrytomater
SLIK GJØR DU:
- Tilbered vegetarbollene og couscousen etter anvisning på pakken.
- Finsnitt vårløken og skyll den godt i vann.
- Rist mandlene i tørr stekepanne på middels varme i 5-6 minutter, og grovhakk dem.
- Riv salaten i små blader og skyll dem i kaldt vann. Tørk godt av dem. Del tomatene i to.
- Vend vårløk, mandler og tomater med couscousen. Smak til med salt og pepper.
LITT EXTRA:
- 2 ss olivenolje i couscousen