Vegetarnuggets med ovnsbakt blomkål

Vegetarnuggets er digg. De er sprø og saftige og smaker ekstra godt med ovnsbakt blomkål, grønn ertepuré og poteter til.

210305-u32-extra-bannere-bm-900x450.jpg

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 20 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 1 pk Coop Vegetardag nuggets, 300 g
  • 400 g poteter
  • 1 blomkål
  • 400 g grønne erter
  • 50 g meierismør

SLIK GJØR DU:

  1. Sett stekovnen på 200°C.
  2. Skjær potetene i biter og del blomkålen i buketter.
  3. Ha på salt, pepper og litt olje og stek poteter og blomkål i ovnen i ca. 20 min. til grønnsakene er møre.
  4. Tilbered nuggets etter anvisning på pakken.
  5. Kok opp 1 liter vann og tilsett 1 ss salt.
  6. Kok erter i 2 min, hell av vannet og kjør dem til puré med en stavmikser.
  7. Tilsett salt, pepper og smør.  

LITT EXTRA:

  • 1 pk frisk grønnkål stekt i 2 min i stekepanne

 

 

FLERE DIGGE OPPSKRIFTER PÅ BILLIG MIDDAG FINNER DU HER