Vegetarnuggets er digg. De er sprø og saftige og smaker ekstra godt med ovnsbakt blomkål, grønn ertepuré og poteter til.
Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 20 minutter
DETTE TRENGER DU:
- 1 pk Coop Vegetardag nuggets, 300 g
- 400 g poteter
- 1 blomkål
- 400 g grønne erter
- 50 g meierismør
SLIK GJØR DU:
- Sett stekovnen på 200°C.
- Skjær potetene i biter og del blomkålen i buketter.
- Ha på salt, pepper og litt olje og stek poteter og blomkål i ovnen i ca. 20 min. til grønnsakene er møre.
- Tilbered nuggets etter anvisning på pakken.
- Kok opp 1 liter vann og tilsett 1 ss salt.
- Kok erter i 2 min, hell av vannet og kjør dem til puré med en stavmikser.
- Tilsett salt, pepper og smør.
LITT EXTRA:
- 1 pk frisk grønnkål stekt i 2 min i stekepanne