Vegetarpølser er for alle! Spis pølsene med luftig potetmos og masse gode grønnsaker som stekes gylne og møre i pannen. Hvis du vil lage det helt vegansk, kan du koke poteter og mose dem med havrefløte og vegansk smør i stedet.
Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 20 minutter
DETTE TRENGER DU:
- 1 pk Naturli’ Green Dogs, 300 g
- 1 løk
- 1 brokkoli
- 1 bt asparges
- 1 pk Coop Litt Enklere Potetmos
SLIK GJØR DU:
- Stek pølsene som anvist på pakken.
- Skjær løken i terninger, og del brokkolien i små buketter.
- Skrell aspargesen og del dem i 4.
- Stek grønnsakene i pannen på middels varme i 4-5 minutter til de er gylne og møre.
- Varm potetmosen som anvist på pakken
LITT EXTRA:
- Friske urter i grønnsakene
- Smaker også kjempegodt med grove pølsebrød i stedet for potetmos