Vegetarpølser med brokkoli og potetmos

Vegetarpølser er for alle! Spis pølsene med luftig potetmos og masse gode grønnsaker som stekes gylne og møre i pannen. Hvis du vil lage det helt vegansk, kan du koke poteter og mose dem med havrefløte og vegansk smør i stedet.

 

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 20 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 1 pk Naturli’ Green Dogs, 300 g
  • 1 løk
  • 1 brokkoli
  • 1 bt asparges
  • 1 pk Coop Litt Enklere Potetmos

SLIK GJØR DU:

  1. Stek pølsene som anvist på pakken.
  2. Skjær løken i terninger, og del brokkolien i små buketter.
  3. Skrell aspargesen og del dem i 4.
  4. Stek grønnsakene i pannen på middels varme i 4-5 minutter til de er gylne og møre.
  5. Varm potetmosen som anvist på pakken

LITT EXTRA:

  • Friske urter i grønnsakene
  • Smaker også kjempegodt med grove pølsebrød i stedet for potetmos

 

Flere billig middag