Herlige sprøstekte schnitzler med bakte grønnsaker – helt vegetar uten at det går utover den gode smaken.
Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 25 minutter
DETTE TRENGER DU:
- 2 pk Viviera Vegetar Schnitzel 200 g
- 400-500 g poteter
- 400 g rødbeter
- 1 beger seterrømme
- 1 lime
- Olivenolje
SLIK GJØR DU:
- Sett ovnen på 200 grader varmluft.
- Skrell rødbetene og del poteter og beter i omtrent like store biter.
- Krydre med salt, drypp over olje og stek grønnsakene i ovnen i 20 minutter.
- Stekt schnitzlene i stekepannen som anvist på pakken. Krydre med salt og pepper.
- Legg schnitzlene til side. Stek rødbetene og potetene i olje i stekepannen på middels varme i 5-6 minutter til de er møre og potetene en fine og gylne.
- Krydre med salt og pepper.
- Smak rømmen til med salt, pepper og limesaft.
LITT EXTRA:
- Friske urter i rømmen.