Vegetarschnitzel med bakte poteter, rødbeter og rømme

Herlige sprøstekte schnitzler med bakte grønnsaker – helt vegetar uten at det går utover den gode smaken.

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 25 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 2 pk Viviera Vegetar Schnitzel 200 g
  • 400-500 g poteter
  • 400 g rødbeter
  • 1 beger seterrømme
  • 1 lime
  • Olivenolje

SLIK GJØR DU:

  1. Sett ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Skrell rødbetene og del poteter og beter i omtrent like store biter.
  3. Krydre med salt, drypp over olje og stek grønnsakene i ovnen i 20 minutter.
  4. Stekt schnitzlene i stekepannen som anvist på pakken. Krydre med salt og pepper.
  5. Legg schnitzlene til side. Stek rødbetene og potetene i olje i stekepannen på middels varme i 5-6 minutter til de er møre og potetene en fine og gylne.
  6. Krydre med salt og pepper.
  7. Smak rømmen til med salt, pepper og limesaft.

LITT EXTRA:

  • Friske urter i rømmen.

 

 

FLERE DIGGE OPPSKRIFTER PÅ BILLIG MIDDAG FINNER DU HER