Vegetarsnitzel med stekt blomkål, poteter, sitron og kaperssmør

Vegetar med sprø snitzel, blomkål og nøttesmør med kapers og sitron er middag nesten som på restaurant.

236339-u39-extra-bannere-900x450-6.png

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 30-40 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 2 pk Vivera Vegetra Snitzel 200 g
  • 400 g kokefaste poteter
  • 1 blomkål
  • 100 g smør
  • 50 g små kapers
  • 1 sitron

SLIK GJØR DU:

  1. Sett ovnen på 225 grader varmluft.
  2. Skrell 400 gram poteter og kok dem møre i lettsaltet vann.
  3. Stek vegetarsnitzeler i ovnen i 6 minutter på hver side.
  4. Del 1 blomkål i små buketter og stek dem sammen snitzlene med litt salt og olje.
  5. Varm 100 gram smør i en liten gryte til det blir gyllenbrunt. Rør underveis. Tilsett 50 gram skylte kapers og saften av 1 sitron.

LITT EXTRA:

  • 1 ts Dijon sennep i sausen.

 

FLERE DIGGE OPPSKRIFTER PÅ BILLIG MIDDAG FINNER DU HER