Vegetar med sprø snitzel, blomkål og nøttesmør med kapers og sitron er middag nesten som på restaurant.
Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 30-40 minutter
DETTE TRENGER DU:
- 2 pk Vivera Vegetra Snitzel 200 g
- 400 g kokefaste poteter
- 1 blomkål
- 100 g smør
- 50 g små kapers
- 1 sitron
SLIK GJØR DU:
- Sett ovnen på 225 grader varmluft.
- Skrell 400 gram poteter og kok dem møre i lettsaltet vann.
- Stek vegetarsnitzeler i ovnen i 6 minutter på hver side.
- Del 1 blomkål i små buketter og stek dem sammen snitzlene med litt salt og olje.
- Varm 100 gram smør i en liten gryte til det blir gyllenbrunt. Rør underveis. Tilsett 50 gram skylte kapers og saften av 1 sitron.
LITT EXTRA:
- 1 ts Dijon sennep i sausen.