Veggie balls med hjemmelaget potetmos og kremet sopp

Hjemmelaget potetmos er enkelt å lage – og så godt. Server den fyldige potetstappen med vegetarboller og kremet soppstuing.

210305-u36-extra-bannere-bm-900x450.jpg

Antall: 4 personer
Tilberedningstid: ca 20-25 minutter

DETTE TRENGER DU:

  • 1-2 pk Naturli´ Veggie Balls à 300 g
  • 1 kg mandelpoteter eller annen sort
  • 100 g meierismør
  • 3 dl H-melk
  • 3 dl fløte
  • 400 g sjampinjong
  • Salt og pepper

SLIK GJØR DU:

  1. Tilbered vegetarbollene som anvist på pakken.
  2. Skrell mandelpotetene og kok dem møre i vann uten salt. Hell av vannet og damp potetene i 5 minutter.
  3. Mos potetene og rør inn smør og melk.
  4. Smak til med salt og pepper helt på slutten så potetmosen ikke blir seig.
  5. Del soppen i små biter og stek dem gylne i stekepannen. Tilsett fløten og kok inn til det tykner. Smak til med salt og pepper. 

LITT EXTRA:

  • Kokt brokkoli

  • La vegetarbollene trekke i soppstuingen noen minutter før servering. 

 

 

FLERE DIGGE OPPSKRIFTER PÅ BILLIG MIDDAG FINNER DU HER