Slik hacker du Billigmiddag!

Extra har introdusert konseptet Billigmiddag for å hjelpe oss med å finne enkle, raske, smakfulle og billige middagsretter. Jeg har funnet ut at du kan hacke konseptet og spise enda billigere!

Lise Vermelid Kristoffersen er superspareren som elsker å dele tips om penger og økonomi. Lise vil i en serie med artikler på våre sider, komme med nyttige tips til hvordan man kan ta smarte økonomiske grep for å få en romsligere lommebok. Les flere sparetips fra Lise her


I mange familier går de samme rettene på rundgang, og lite nytt skjer på middagsfronten. Allikevel er «Hva skal vi ha til middag?» et av de vanskeligste spørsmålene vi får. Derfor digger jeg Billigmiddag! Med Billigmiddag planlegger Extra alle hverdagsmiddagene for oss, og gir oss rett og slett et billigere alternativ til matkasse. I tillegg til å foreslå hva vi skal ha på menyen, gir de oss også handleliste og oppskriftene vi trenger.

Billigmiddagene er stort sett tradisjonelle middager som alle liker, men du kan også finne oppskrifter og kombinasjoner du ikke har testet ut før. Hver uke er det tilbud på fire produkter – hovedingrediensene i Billigmiddagen – og dette vil alltid være ett fisk-, kjøtt-, vegetar- og kyllingprodukt.

Billig middag

Slik gjør du Billigmiddagen enda billigere:

  • Sjekk kiloprisen! Skal du lage middag til mange personer vil du spare penger på å kjøpe produktet som er billigst per kilo. Er dere færre til middag kan det være greit å kjøpe produktet som er billigst per pakke – da slipper du unødvendig matsvinn.
  • Kan du bytte ut noen av varene? Kjøp en pose gulrøtter og et helt kålhode i stedet for en pose med ferdigrevet råkostsalat, og velg Xtra-merket foran andre merkevare. Slik er det mye penger å spare!
  • Sjekk ut hva som er ukens Billigmiddag og skriv handleliste før du drar på butikken. Da kan du sjekke hva du har av basisvarer og ingredienser mens du er hjemme, og slipper unødvendige innkjøp. Handleliste til de ulike Billigmiddagene finner du også ved å skanne QR-koden på plakatene i butikken.

 

Se flere oppskrifter